Niin se vuosi vaihtui ja hieman viiveellä blogia taas päivittelen. Aikoinaan blogin osoitteeseen laitoin kakuttaako-nimen ja pitkään olen aikonut vaihtaa sen myös blogin nimeksi. Nyt sen sitten vihdoinkin tein. Eli entinen nimi Helin Kakkuja vaihtui nimeen Kakuttaako.

Uutta Vuotta juhlittiin tietenkin herkutellen. Tein kahdenlaisia cakepopseja, sitruuna-appelsiini ja suklaa-appelsiini. Popsit päällystin valkoisella Candy meltsillä ja päälle ripottelin valkoisia nonparelleja sekä sinistä värisokeria.

Osassa käytin makeisvuokia joissa popsit pysyvät näppärästi pystyssä. Toiset laitoin foliolla täytettyyn kippoon pystyyn, ei ehkä ihan parhaiten toimiva idea kylläkään...

Tikkuina käytin Wiltonin tikkaritikkuja joita saa eri mittaisia. Popsit ovat hyvia ja niitä on hauska tehdä, seuraavalla kerralla voisi kokeilla jos onnistuisin tehdä pyöreän pallon sijasta eri muotoisiakin!

Pikku neidin kanssa teimme yhdessä kattauksen. Menu oli tällä kertaa yksinkertainen, mm. ranskalaisia ja itsetehtyjä lihapullia lisukkeineen.

Kahvin seurana tietenkin makea suupala.

Iloista ja makeaa Uutta Vuotta 2012!