Pikku neiti valitsi synttäreilleen teemaksi Helinä Keijun. Kaikenlaiset keijut on aina niin suloisia joten oli ihanaa järjestää keiju synttärit!

Perjantaina vietimme kaverisynttäreitä ja koristelimme kodin myös teeman mukaisesti. Pikku neiti valitsi ihanat Helinä Keiju kattaustarvikkeet (löydät ne täältä). Ostin aiemmin pinkkiä dotty-kuvioista vahakangasta pöytäliinaksi ja se sopikin teemaan erinomaisesti.

Oli paljon ilmapalloja, ovijuliste, viirinauhoja ja tietenkin serpentiiniä. Pientä makeaa laitoin tarjolle kukka-silikonivuoissa ihanaan puutarhatelineeseen (löydät sen täältä). Jaksan aina vaan ihailla tuota telinettä, hih! Täytin telineen muut kerrokset daim-riisisuklailla, mutta ne katosi siitä pikku suihin niin nopeasti etten kuvaa kerinnyt ottamaan.

Tein daim-riisisuklaata sulattamalla maraboun daim-suklaata ja sekoitin joukkoon riisimuroja. Jaoin seoksen pieniin hopeisiin makeisvuokiin ja laitoin jääkaappiin kovettumaan. Pikku neiti koristeli ne vielä aiemmin tekemilläni kukkasilla. Oli kyllä tosi hyviä!

Pikku neidin toiveesta tein vaaleanvihreän kakun kukkasilla ja alareunaan laitoin ruohoa. Ripottelin vielä syötäviä hopeisia tähtiä päälle.

Ja mitä tajusinkaan kuvia koneelle ladatessani... Jälleen kerran unohdin jotain oleellista. Helinä Keijulta puuttuu siivet!  Kyllähän ne oli tarkoitus laittaa mutta mikä lie ajatuskatkos tullut kun ne unohtui. Lapset kehuivat kakkua eikä kukaan kyllä maininnut puuttuvia siipiä joten ehkä ne eivät edes huomannut virhettä??

Kakku oli ihan perus mansikkakakku kaakaopohjalla. Päällinen sokerimassaa. Teeman väreihin sopi kivasti neon väriset kynttilät (löydät ne täältä)

Makeiden herkkujen lisäksi tarjolla oli myös pieniä kolmioleipiä ja popcornia.

Juhlien päätyttyä juhlijoille annettiin mukaan vielä lahjapussit joissa oli sisällä taikasauva ja Helinä Keiju saippuakuplia.

Vilinää ja hulinaa riitti!