Viikonloppuna vietimme jo hieman etukäteen Halloweenia muutaman lapsen ja aikuisen kanssa. Juhlat pidimme nyt jo siitä syystä että myöhemmin ei muiden Halloween kiireiden takia juhlia kerkeä pitämään.

Tarjolla oli lähinnä makeaa, tässä pikku neidin leipomia keksejä ja suolaisina paloina pieniä kolmioleipiä. Tein myös paprika-ruohosipulituorejuusto-nyyttejä mutta niistäpä ei näköjään tullut otettua edes kuvaa.

Ja pitäähän kakku olla. Pikku neidin toiveena oli musta kakku jossa koristeena kurpitsoja ja haamuja. Wiltonin syksyisillä lehtirakeilla sai kakkuun hauskasti väriä sekä syksyistä tunnelmaa.

Tein ihan tavallisen vaalean kakkupohjan jonka värjäsin violetilla pastavärillä. Paistaessa pohjaa tuli sen pinnasta homeisen vihreän värinen, harmi ettei tullut siitä kuvaa. Sisältä väri oli kuitenkin tumman violetti. Kakun väliin tuli toiveesta sitruunatäyte jonka värjäsin oranssilla pastavärillä.

Oli pakko myös ostaa Confetista itselleni tuo Halloween-muffiniteline johon laitoin tarjolle vaniljamuffinsseja. Muffinssien päällä värjättyä vaniljakreemiä ja syötäviä luu-rakeita, pääkalloja sekä silmiä. Juomana oli vadelma- ja appelsiinilimua, pulloihin vaihdoin Halloween aiheiset etiketit.

Koko koti koristeltiin tietenkin tunnelmaan sopivaksi. Muutama otos siis sisustuksestakin. Ihan kivasti kului jätesäkkiä...  Oli mm. hautakiviä, hämähäkkejä ja muita otuksia, hämähäkin seittiä, kummituksia ja kurpitsoja. Lapsille rakennettiin myös oma pieni "kummitusluola".

Ihan oikeakin kurpitsa pöydällä nököttää, mutta harmikseni en sitä kerennyt kaivertamaan ennen juhlia. Se pääsee kaiverrettuna koristamaan pöytää sitten vasta joskus myöhemmin.

Tässä vielä kuvaa "hautausmaalta". Lyhdyn sisään laitoin väriä vaihtavan lampun joka oli tarkoitettu kaiverretun kurpitsan sisään, mutta oli oikein näyttävä myös lyhdyn sisällä. 

Leivontatarvikkeet ja osa rekvisiitasta ostettu Confetista. Täällä ollaankin vielä pari viikkoa Halloween-tunnelmissa suunnitellen ja järjestäen aikuisten juhlia ennen kuin laitetaan taas kaikki luurangot kaappiin seuraavaa vuotta odottamaan.