Eilen vietimme kaverini häitä joissa itse toimin kaasona. Halusin kuitenkin tehdä sinne kakut itse, koska ennen ei ole ollut tilaisuutta hääkakkuja tehdä! Aikataulu oli kyllä melko kiireinen lauantaina, mutta hyvin kaikki kuitenkin sujui...

1749453.jpg

Kakuissa on tumma kaakaopohja, täytteenä useinkin käyttämäni marianne-täyte. Flora vispiä, vaniljarahkaa ja mariannerouhetta. Täytteeseen laitoin myös liivatetta jotta sain korkeat täytevälit. Kostutus maidolla. Kakun päällinen on sokerikuorrutetta, kukat tehty marsipaanista orkidea-silikonimuotilla. Laitoin vielä sokeritimantteja ja kakut suihkutettu kimallesprayllä. Perinteisen hääkoristeen sijasta tein morsiamen toivomuksesta leppäkerttu-pariskunnan, jopa tiaran onnistuin tekemään! ;)

1749517.jpg

Tuohon leppisten viereen lisäsin vielä timantteja päälle...

1749535.jpg

Timantit oli kyllä kivan näköisiä, kakut koristelin heti aamusta joten vähän ne kerkesi samentumaan... ei kuitenkaan pahasti.

1749625.jpg

Kukkia tein tarkoituksella eri sävyisiä ja nuppuja laitoin jotta tuli vähän vihreetäkin joukkoon. Nuppujen päät värjätty kimallejauheella.

1749634.jpg

Tässäkin näköjään kuva ilman timantteja...Tähän kuitenkin tuli myös timantteja kuten muihinkin! Kakkuja tein yhteensä viisi, neljä tarjolla telineessä. Yksi pienenpi kakku oli varakakkuna, mutta se jäi sitten myöhemmin syötäväksi! Hääjuhlan suolaisista syötävista vastasi pitopalvelu Herkkumestari Kaarina Valtonen. Laitan vielä koristeista lisää kuvia myöhemmin. Nyt on sitten ihanat juhlat takana, oli aivan mahdottoman hauskaa!