Wilton kutsui neljä Confettilaista Hollantiin WMI-kurssille ja sain kunnian olla yksi heistä. Viisi päivää kestäneellä kurssilla Haarlemissa tavoitteena oli valmistua Wilton Method Instructoriksi. 

Jännitys oli aikamoinen, vain parin tunnin yöunilla täytyi lähteä lentokenttää kohden. Matkaan lähdimme jo sunnuntaina, koska kurssi alkoi aikaisin maanantai aamuna. Perille päästyämme sunnuntaina kerkesimme tutustua ensin hieman Amsterdamiin ja sitten myös Haarlemiin jossa kurssimme pidettiin.

Amsterdamissa näimme nähtävyyksiä mm. hevoskärryajelulla.

Pyörien lisäksi myös Haarlemissa oli paljon kanavia, näyttäviä vanhoja kirkkoja sekä muita hienon näköisiä rakennuksia.

Päivät vierähtivät kurssilla opiskellessa joten kävimmekin usein aikaisin aamulla ennen kurssin alkua tutustumassa kävellen lähiseutuun. Iltaisin käytiin eri ravintoloissa herkuttelemalla hyvällä ruoalla.

Tuliaisina matkalaukussa taisi olla lähinnä suklaata eri muodossa, ihania pikkupuoteja kun ei voinut vastustaa. Niistä löytyi suklaiden lisäksi paljon erilaisia marsipaaniteoksia ja leivoksia. Kauppojen aukioloajat olivat hassuja, ne menivät joka päivä kiinni jo kuudelta joten olivat auki juuri siihen aikaan kun me olimme kurssilla. Sen jos olisin tiennyt, olisi tullut shoppailtua enemmän sunnuntaina kauppojen ollessa auki. Vain torstaina kaupat olivat auki ilta yhdeksään ja juuri sille illalle sattui myös raju ukkoskuuro. Shoppailut jäi siis aika vähäisiksi...

Viikon aikana tulikin syötyä ja maisteltua herkkuja aikalailla...

Kurssilla olimme päivittäin klo 9-17.30. Tahti oli todella nopea, uutta tietoa ja taitoa tulikin huimasti lisää kurssin aikana.

Opetuksesta vastasivat ihanat Wiltonin kokeneet ammattilaiset, opettajat Rosa (kuvassa), Cora ja Francis.

Kurssilla saimme paljon tietoa erilaisista pursotustekniikoista, massoista ja sekä monista muista tuotteista.  Teimme mm. kukkia erilaisilla tekniikoilla.  Tietoa siitä mitä kaikkea kurssin aikana teimmekään saa myöhemmin lisää Confetin sivuilta. Tässä fondantista tehty ruusuke.

Niin se viikko vierähti nopeasti ja kaikki valmistuimme kurssilta erinomaisin arvosanoin!  Viimeisenä iltana meille järjestettiin valmistujaisjuhla jossa kaikki saivat todistukset.

Matka Hollantiin oli kokonaisuudessaan aivan mahtava, vauhtia ja naurua riitti!

Kiitos kaikille ihanille seuralaisille