Perinteisesti joulua vietimme äitini luona. Siellä menee useimmiten koko päivä kun porukalla laitamme ruokaa, nautimme hyvästä seurasta ja joulusaunasta. Ja kävihän se joulupukkikin ilahduttamassa lapsia ja aikuisiakin! 

Tässä kuvaa ihanasta pöytäkoristeesta. Puinen "vene" joka koristi pöytäämme viime joulunakin. Monikäyttöinen ja siihen voi aina tehdä uuden asetelman. Tämä asetelma on veljeni avopuolison käsialaa.

 

Olen muutama vuosi sitten antanut parina jouluna äidilleni lahjaksi Party Liten kynttilätaloja ja nyt äitini oli keksinyt tehdä niiden ympärille talvisen maiseman. Mielestäni oli niin hienosti keksitty ja toteutettu idea että sain luvan julkaista kuvia niistä blogissani!

Talojen alle on tehty styroksista leikkaamalla ja hiomalla luminen maasto. Tässä tonttujen kynttiläpaja. Tontut ovat tehty tarroista jotka on liimattu pahville ja leikattu muotoonsa.

Aita on tehty liukuestematosta ja tiet kuramatosta.

Kuuset tehty pahvista, muut puut tehty oikeista kuivatetuista kukista joihin on suihkutettu huurretta lumisprayllä.

Nalletonttuja ja poroja, löytyipä joukosta Petteri Punakuonokin

Talojen sisällä on led-tuikut koska styroksin ja koristeiden takia niihin ei voinut oikeita kynttilöitä laittaa.

Myös kivet ovat saaneet lumihuurteen pintaansa.

Kaikki oli rakennettu matalan kaapiston päälle, lapsetkin innoissaan kurkistelivat talojen sisään etsien tonttuja!  Ihana maisema kokonaisuudessaan.

Näiden kuvien myötä toivotan kaikille vielä hyvää joulua ja mukavaa uuden vuoden odotusta!