Muutamia kuukausia sitten ystävät ilmoittivat menevänsä naimisiin ja kysyivät voisinko tehdä heille hääkakut. Niinpä sitten lupauduin kakut tekemään noin 80 vieraalle.

Kakkua suunniteltiin morsiamen kanssa hyvissä ajoin, koemaistiaisiakin tuli leivottua.  Täytteeksi toivottiin daim-suklaatäytettä, koristeiksi oransseja ja keltaisia liljoja. Lisäksi ajatuksena oli laittaa tumman vihreitä lehtiä mutta hieman tuli mutkia matkaan enkä saanut värjättyä haluamaani vihreää massaa ja aikakin meinasi loppua joten lopulta kakkuun laitoin vain liljat.

Päälle morsian toivoi suklaata ja lopulta päädyimme siihen että päällystän kakut kaulittavalla suklaakuorrutteella joka sisältää oikeaa suklaata.

Kyllä jännitti etukäteen kuinka onnistuu kakun teko telineeseen ja putkien työntäminen kakkuihin koska eipä ole ennen tullut tällaista kerrostelinettä käytettyä. Kiirettä piti hääpäivänä, mutta kunnialla kuitenkin lopulta taisin selvitä.

Hyvin maistui kakku vieraille ja siinä vaiheessa itse huokaisin helpotuksesta, kuitenkin tuli jännitettyä aikalailla kuinka kaikki sujuu... 

Oli todella ihanat häät! Täten vielä toivotan

ONNEA J & A