Halusin kokeilla cookie popseja, joita useasti olen ihaillut Bakerellan sivuilla. Kokeilin tehdä sellaisia pinkeistä vadelma-milkshake-dominokekseistä ja kuorrutin ne fazerin valkosuklaalla. Hyvin onnistuivat ja kivan näköisiä mielestäni vaikkakin lopputulos todella makea.

Näihin laitoin siis:

- 1 pötkö Pink domino (vadelma-milkshake)

- noin 4 rkl cream cheese frosting

- kuorrutukseen 100g Fazerin valkosuklaata

Murskasin keksit hienoksi ja sekoitin joukkoon cream cheese frostingia sen verran että sain helposti pyöriteltyä massasta palleroita. Sen jälkeen kuorrutin sulatetulla suklaalla ja ripottelin vielä päälle punaisia strösseleitä. Laitoin popsit jääkaappiin ja kun suklaa oli jähmettynyt laitoin ne ihaniin Wiltonin sydänystävä mini-muffinivuokiin joissa niitä voisi vaikka viedä ystäville!

Bakerellan ohjeissa on käytetty popseissa cream cheese frostingia ja itse sattumalta löysin sellaista City marketista. Monissa blogeissa olen nähnyt käytettävän tuorejuustoa, esim. vaniljan makuista. Täytyy testailla eri versiota ja makueroja. Kokeilen seuraavaksi näitä tummalla suklaalla kuorrutettuna ja vaikkapa tuorejuustoa käyttämällä.. jos ei tulisi ihan näin makeita. Myös minttudominot odottavat pöydällä...  Joten testaaminen jatkuu...!