Minulta pyydettiin kakkua ristiäisiin joista tulikin samalla hääjuhla! Toiveiden mukaan laitoin kakun päälle sydänkoristeen, timantteja ja värityksestä vaaleanvihreä-valkoisen. Loput teinkin oman pään mukaan. Päällinen siis sokerimassaa ja kakkujen alareunat pursottelin pikeerillä.

Ruusuja ei kakkuun toivottu joten "jouduin" ostamaan kauan himoitsemani lilja-muotit ja kokeilla ensimmäistä kertaa niiden tekoa. Niitä olikin tosi kiva väkerrellä! Liljoihin käytin vaalean vihreää tomuväriä (spring green) ja laitoin niihin vielä Wiltonin emit (ei syötävät). 

Vauvakoristeen tein käyttäen apuna Karen Daviesin silikonimuottia, mutta halusin kääriä vauvan lehtiin jotta se sulautuisi paremmin muihin koristeisiin. Vauvalle tuli vaaleat hiukset kun unohdin kysyä onko tukkaa ja minkä väristä...

Lisäsin kakkuun vielä hieman tummemman vihreää lehtien muodossa. Tuli laitettua kyllä aika paljon noita koristeita, mutta kun niitä on vaan niin kiva siihen asetella! Itselläni ei ollut kakulle sopivaa hienompaa kakkulautasta, joten kakku päätyi Wiltonin hopeiselle kakkualustalle. Oli sen verran tukevaa pahvia että kesti ihan hyvin kakun siirtelyä!

ONNEA TUOREELLE AVIOPARILLE JA PIENOKAISELLE NIMESTÄ!