Daim-suklaakakkua.. nam! Tein suklaakakkupohjan jonka väliin laitoin Daim-suklaatäytteen. Täytteen ohje täällä.

Päällystin ensin kakun sokerimassalla ja sen jälkeen leikkasin päältä pois sydämen mallisen palan. Siihen laitoin saman kokoisen, sydämen muotoon leikatun sokerimassapaperin. Pursotus royal icingia ja lintu sokerimassaa.

 

 

Sokerimassapaperi onkin ihan uusi tuttavuus ja ihastuin siihen korviani myöten!  Sitä voi leikata saksilla ja kakun pinnalla se pehmeni kun alla oli sipaisu kermavaahtoa. Sokerimassapaperi kannattaa säilyttää hyvin suojattuna ettei se pääse kuivumaan! Kuivahtaessaan se hajoaa helposti palasiksi kun sitä yrittää leikata. Ehkäpä mahdolliset jämäpalat voisi leikata jo valmiiksi niin että ne olisi sopivan kokoisia/mallisia käytettäväksi myöhemmin. Silloin ei varmaankaan haittaisi vaikka ne hieman pääsisivätkin kuivumaan. Sokerimassapapereita löydät eri kuoseissa täältä.